Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5962 niezalogowanych)
6 Postów

(kurnikx)
Wiking
"Dajcie Polakom się rządzić, a sami się wykończą".

O. Bismarck

Polsk riksdag (pol. polski riksdag, polski parlament, sejm) – określenie funkcjonujące w społeczeństwach skandynawskich, oznaczające burzliwą, chaotyczną i bezproduktywną dyskusję, w szerszym znaczeniu: bezład, chaos.
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Ping ja nie zycze sobie ogladac zdjecia z avatara Alexa, to jest zasmiecanie forum i promowanie zlych zachowan,

3000 osob widzialo to zdjecie a to 3000 roznych reakcji
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kurnikx napisał:

O. Bismarck

Polsk riksdag (pol. polski riksdag, polski parlament, sejm) – określenie funkcjonujące w społeczeństwach skandynawskich, oznaczające burzliwą, chaotyczną i bezproduktywną dyskusję, w szerszym znaczeniu: bezład, chaos.

no pasuje
do polski przygłup z Polish Jokes
polski porządek i polska gospodarka
„polnische Wirtschaft” oznacza skrajną niegospodarność, brak planowania oraz manier i brud
pijany jak Polak - soûl comme un Polonais lub ivre comme un Polonais) – popularne powiedzenie francuskie
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący

O. Bismarck

pingu to ty teraz zalozyles nowe konto dzisiaj
wstyd juz nie chcesz pomagac na forum kurwa
Zgłoś wpis
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
A ja się zastanawiam po czym wnosicie, że przy 3000 wejść na temat, widziało go 3000 osób.

Pomyślcie ile razy sami tu zaglądaliście.
Ja sama odkąd temat się pojawił, weszłam tu kilkanaście razy.
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
giovi2 napisał:
A ja się zastanawiam po czym wnosicie, że przy 3000 wejść na temat, widziało go 3000 osób.

Pomyślcie ile razy sami tu zaglądaliście.
Ja sama odkąd temat się pojawił, weszłam tu kilkanaście razy.

dobrze że nie 2 000 !!! jak tylko kilkanaście to misjonarz czuje się niedowartościowany
Zgłoś wpis
6 Postów

(kurnikx)
Wiking
Kons napisał:

Pisałam do moderatora, ale chyba nic się nie zmienia.

Wstawiajcie systematycznie minusy dla AlexKawa, przeklejajcie ten tekst do innych dyskusji i konsekwentnie zwracajcie tej osobie uwagę na niewłaściwą, wulgarną formę wpisów.

Nie dajmy się zastraszyć. To uwaga szczególnie do Panów na naszym Forum.

O ile nie jest to kolejna portalowa prowokacja:
wstawianie tych śmiesznych minusików jakiemuś degeneratowi na niewiele się zda.
Jeśli komuś by tu naprawdę zależało na jakiejkolwiek zmianie, to należałoby sądem postraszyć sam portal.
To, że se w ten sposób piszą "Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!" to nie do końca prawda.
Portal ponosi odpowiedzialność za umieszczane treści, o ile administrator został powiadomiony o łamaniu regulaminu i nic z tym nie zrobił.
Wysyłajcie maile na adres mojanorwegia@mojanorwegia.pl z żądaniem potwierdzenia dostarczenia, bądź listem poleconym.
Atakujcie tymi listami, organizujcie się /zbiorowy pozew jest znacznie poważniejszy/.
Osobiście dla mnie forum nie jest jakimś domem, czasem tu tylko bywam w przelocie, ale jeśli komuś na tym zależy to sposoby na to są.

Poniżej odpowiedni artykuł do tematu:
www.eporady24.pl/odpowiedzialnosc_admini...nia,17,110,7587.html
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
kurnikx
podaj swoje dany to napisae do sadu bo czuje sie przesladowany przez ciebie
to sa szykany i kneblowanie wolnosci wypowiedzi
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kurnikx napisał:

Osobiście dla mnie forum nie jest jakimś domem, czasem tu tylko bywam w przelocie, ale jeśli komuś na tym zależy to sposoby na to są.

zatem domyślam się polaczku, że tak tylko z normalnej polskiej zawiści i złości
Zgłoś wpis
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
kurnikx napisał:

konto dzisiaj zalozyles pingu
ja ty widze celowe wprowadzenie w blad celem zmusania do okreslonego zachowania
poprzez niekorzystne rozporzadzanie mienien
co stanowi wyczerpanie znamion przestepstwa okreslone w dyspozycji art 160 KKwz z art 220kk
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok